Säkra, anonyma, decentraliserade e-mails utan konton – Bitmessage

Många känner till tjänster som hushmail, countermail och liknande för att skicka säkra, krypterade e-mails anonymt. Nu är inte det längre nödvändigt, en spinoff på Bitcoin för att skicka meddelanden istället för pengar finns. Systemet heter Bitmessage, vi har testat det under en längre period och kan nu säga att det fungerar tillräkligt bra för att användas.

Vi kommer inom kort erbjuda en bitmessageadress som kommunikationskanal till våran support.

Anonymitet är viktig i en demokrati, att kunna uttrycka sina åsikter utan att riskera fängelse, död eller förföljelse är en pelare i dagens demokrati, och som alltid – med frihet kommer ansvar.bitmessageHave fun! http://en.wikipedia.org/wiki/Bitmessage

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s