Donationer till välgörenhet med BTCX|Donation. ALEF är första svenska organisation att acceptera bitcoin!

Idag öppnar vår ideella portal för bitcoindonationer: BTCX|Donation

Vi på BTCX ringde en av de större organisationerna som gör gott här i Sverige, och ute i världen, för att prata lite bitcoin med dem.
 
De hälsade att de skulle börja fundera på vad bitcoin är i höst…
Kanske.
Så vi har tagit vårt ”bitcoinansvar” och startat en tjänst där man kan donera i bitcoin till organisationer och några olika områden där det finns människor som behöver hjälp.
 
ALEF är först i Sverige (Vad vi vet, har inte hittat någon annan)
ALEF är en ideell förening som arbetar i Afrika med studiecirklar för unga och vuxna som missat chansen att gå i skolan. Att lära sig läsa och räkna är det första steget ut ur fattigdom, förtryck och utanförskap.
 
Visa den modiga organisationen ALEF, och andra, att det var helt rätt att acceptera bitcoin. Visa styrkan hos bitcoincommunityt genom att donera några satoshi (eller varför inte en hel bitcoin) idag! www.btcxdonation.se

BTCX Donations logo

 

En reaktion på ”Donationer till välgörenhet med BTCX|Donation. ALEF är första svenska organisation att acceptera bitcoin!

  1. Det låter som ett fint initiativ, men nästa gång, glöm inte bort den viktigaste informationen. På http://www.alef.org står det att ALEF är en religiöst och politiskt obunden organisation. Hoppas att Ni försöker verifierar detta påstående också. (Ibland räcker inte ens ett 90-konto för att garantera detta.)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s