Vi välkomnar riskkapitalbolaget Service Ventures i bitcoinfamiljen!

Service Ventures är ett nytt, annorlunda riskkapitalbolag som erbjuder unga, relativt nystartade företag en blandning av kapital och tjänster såsom juridik, IT och marknadsföring tillsammans med tjänsteleverantörer och mediaägare. Anledningen att Service Ventures har valt en okonventionell blandning av tjänster och kapital är att erfarenhet säger oss att det är det bästa sättet att få bolag med expansionsvilja att växa snabbare.

Eftersom Service Ventures och deras team är bland de mest erfarna i sitt game så finns det en stark tillit mellan oss och vi ser fram emot en stark utveckling tillsammans med dem. Vi är stolta över att vara deras första investering

För ytterligare information, se: www.serviceventures.se.

och

http://breakit.se/artikel/149/nytt-riskkapitalbolag-skrotar-kapitalet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s