PayPal apparently embracing bitcoin for real!

Today Cryptocoinsnews is quoting a long SEC filing where PayPal states:

A merchant can typically open a standard PayPal account and begin accepting payments through PayPal within a few minutes. Most online or mobile merchants can onboard quickly and are not required to invest in new or specialized hardware. Our Payments Platform supports growth with a variety of value-added services designed to help businesses of all sizes manage their cash flow, invoice clients, pay bills, and reduce the need for merchants to receive and store sensitive customer financial information. For our standard service, we do not charge merchants setup or recurring fees. A merchant can also integrate with Braintree to begin accepting payments with credit or debit cards, PayPal, Venmo, digital currencies such as Bitcoin, or other payment solutions with a single integration.

That’s rather exciting!

https://www.cryptocoinsnews.com/breaking-paypal-merchants-can-now-accept-bitcoin/

 

3 reaktioner på ”PayPal apparently embracing bitcoin for real!

  • Hej! Vi på BTCX kan tyvärr inte ge råd i deklarationsfrågor (kanske i framtiden) men kanske någon vet något på forumet bitcointalk, eller fråga Skattefolket direkt. Lycka till!

   Gilla

  • Du bör ha underlag för dina bitcoinköp och försäljningar. Skatteverket kan fråga dig om att inkomma med samtliga underlag som stärker dina köp och sälj, dvs utdrag från börsen. Om dom är riktigt nyfikna kommer de även be om dina banktransaktioner för insättningar på bter.

   Lycka till!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s