Gordon Gekko Den 18:e Maj drar Stockholmsbörsen igång sin bitcoinhandel. Se till att köpa Bitcoin innan dess!

Öppna ett konto idag och köp dina Bitcoin före alla andra på BT.CX

Den 18 maj börjar en helt ny bitcoinbaserad värdepappersprodukt att handlas på Stockholmsbörsen. Det är våra branschkollegor på KNC Miner som ligger bakom med bolaget XBT Provider AB.

Vi är jättestolta över att Stockholm och Sverige är först i världen med en sådan här grej! Det ger så mycket cred till bitcoin och till vår bransch som helhet.

I och med att Stockholmsbörsen introducerar Bitcoin Tracker One öppnar detta upp för miljontals medlemmar att börja spekulera i bitcoin. Vi är inte investeringsrådgivare men vi tror att nu verkligen är den rätta tiden att skaffa sig bitcoin. Tänk på alla finansvalpar som gör oss sällskap nu…!

Det här är en stor dag, inte bara för bitcoin, utan för hela världsekonomin i stort, världens första heldigitala och virtuella valuta hamnar på börsen för vem som helst att handla med.

Ett litet steg för människan, ett stort steg för världsekonomin.

Hjälp till att sprida nyheten! Skriv ut och lägg en kopia på din arbetsplats, skola, daghem, grannen och till din livspartner, husdjur samt familj. Kaktusen kan vänta med just denna gång: [gview file=”https://test.bt.cx/sv/news/wp-content/uploads/2015/05/gordon-a3-liggande.pdf”]

För detaljinformation om bolaget Tracker One finns följande prospekt:
[gview file=”https://test.bt.cx/sv/news/wp-content/uploads/2015/05/bitcoin-tracker-prospectus.pdf”]

buy bitcoins button   Gordon A3 liggande english