Fira bitcoinpizzadagen! 22:a maj!

Den 22:e Maj för fem år sedan, 2010, lyckades Laszlo Hanyecz beställa en pizza i utbyte mot bitcoin. Fantastiskt! Den pizzan betalade han 10.000 bitcoin för, då motsvarande ca 25 dollar, så någon gjorde bra affär kan man säga… (Laszlo blev å andra sidan historisk).

Vi tycker att man ska fira detta genom att beställa pizza från Pizza 24 (som accepterar bitcoin) och betala med bitcoin!
Finns det ingen Pizza 24-pizzeria i din stad? Gå till din lokala pizzeria och KRÄV bitcoinpizza nu! (Hälsa från oss på BTCX).

Trevlig pizzahelg!

PS. Nedan ser ni Laszlo bekräfta det historiska köpet.

Pizza for bitcoin

En reaktion på ”Fira bitcoinpizzadagen! 22:a maj!

  1. Jag förstår inte riktigt varför ni rekommenderar Pizza 24. De tog från början över 10% i extra avgift om man betalar med bitcoin och när jag nu provar så är det hela 87% i avgift. En stor pizza för 345 kr kostar 0,3206 BTC vilket motsvarar ca 645 kr. Den extra avgiften är dessutom dold för användaren, så den är lätt att missa om man inte själv räknar om priset till SEK.

    Andra handlare väljer istället att ge rabatt om man betalar med bitcoin eftersom de då slipper kortavgifter och risken för chargeback.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s