Arctic hackathon Vi bestämde oss för att det var dags för en aktivering så BTCX deltar i, sponsrar och utför jurytjänst på ARCTIC CHAIN HACKATHON under luciahelgen 11-13 december.

Tillsammans med bland andra Vattenfall, SwedBank och KnC är vi sponsorer av evenemanget.

BTCX ska delta i juryn som tar del av, bedömer och utser en vinnare

bland alla affärsidéer som presenteras under helgen.

Dessutom premiärvisas ”Bitcoinexperimentet”. En film producerad av det norska produktionsbolaget Hacienda där vi på BTCX deltar vid filmarnas besök i Stockholm i somras, håll utkik efter Sveriges Riksdag, Riksbanken och Christian Ander.

Så här beskriver Hacienda filmen:

“Bitcoinexprimentet” är en skandinavisk roadmovie om den digitala valutan Bitcoin. I en lekfull blandning av dokumentära stunder, noggrant planerade möten, fiktionsscener, infographics och intervjuer med experter, myndigheter och entusiaster kommer tar vi en närmare titt på fenomen som kallas för det största teknologiska genombrottet sedan Internet.  

Christian Ander, VD:

Det blir jättekul och spännande att göra något nytt, och lite udda, som att bege sig till Boden på en hackathon i blockchainteknologi mitt i vintern.

Det blir garanterat lärorikt och spännande att få träffa innovativa personer från branschen, utbyta idéer, pröva idéer och få relevant feedback på direkten.

Ett utomordentligt tillfälle att hålla sig i framkanten av händelseutvecklingen.

Mycket spännande ska det bli. Ses i Boden! https://arcticchainhackathon.com/sv