För ett par år sedan kunde man mine’a med sitt grafikkort och få upp till en bitcoin om dagen. Idag är det en mer kostsam och avancerad process vilket det har växt upp en hel industri omkring.

Istället för att köpa hårdvara och konfigurera denna själv är dagens lösning cloud mining. Företag har server-farmer i kalla områden

med billig elkraft för att få ner kostnader och ökad effektivitet. KnC miner har ex. sina anläggningar i Boden och samarbetar med Vattenfall, Genesis mining kör sina hallar på Island och industrin följer samma mönster som övriga cloud lösningar och hög kapacitets serverhallar.

BTCX har ett samarbete med Genesis Mining där du får 2,5% rabatt för ett cloudmining-avtal som du tecknar med dom, läs mer om detta nedan. Genesis Genesis Mining är ett enkelt och säkert sätt att köpa Sha256, Scrypt och Ether hashing power utan att behöva handskas med hårdvara, programvara eller inställningar. Allt du behöver göra själv är att skapa en wallet (plånbok) för respektive valuta/tillgång du vill mine’a.

Genesis har specialiserat sig på att bygga effektiva och pålitliga miningriggar sedan 2013. BTCX har träffat grundaren och VD’n Marco Streng som brinner för att skapa förutsättningar för kryptovalutor och blockchaintekniken och gör detta genom att erbjuda enkla och prisvärda tjänster åt sina kunder.

För att ta del av erbjudandet på 2,5% rabatt, använd följande kod vid registrering: FtyDZG

Ta en titt: www.genesis-mining.com och lycka till med din mining!